Julbord

JULBORD 2017

Välkommen till Värmdös finaste utsikt!

Med start 30 november serverar Värdshuset ett klassiskt julbord.

Förutom traditionella sillar, Jansson, julköttbullar, lågtempererade revbenspjäll och lägg, julskinka, patéer, lax, lamm, dessertbord och mer, så finns inslag av vilt; björn, älg, dovhjort mm. Till kvällssittningen bordsserveras halv gratinerad hummer som förrätt.

Hela julbordet är gluten- och laktosfritt förutom brödet (säg till så tar vi fram vårt egenbakade).

 

30 nov – 22 dec (priser inklusive moms):

11:30 395,- serveras måndag till fredag.

Serveras i Sjöbaren, endast förbokningar min 20 personer

 

15:00 495,- serveras måndag till fredag.

Serveras i matsalen

 

16:00 375,- serveras enbart söndagar.

Serveras i matsalen, barn och familj. I barnstol gratis, övriga barn t.o.m 16 år 70,-

 

19:00 695,- ej söndagar

I matsalen, bordsserverad gratinerad hummer ingår som förrätt!

 

Värdshusets Julbrunch

2 dec – 17 dec

11:00 samt 13:30 375,- (inkl moms, lördagar söndagar). Klassisk brunch med juliga inslag; skinka, julköttbullar, fler sillar mm.

 

Abonnera Värdshusets Sjöbar

30 nov – 22 dec

Missa inte att det går att abonnera vår festvåning en trappa ned för en privat tillställning. Sällskap upp till 75 personer med egen servitör och eget julbord.

Här serveras glöggen utomhus intill en sprakande brasa.

Pris för mat samt tider lika som Värdshusets Julbord, tillkommer abonnemangsavgift 6.000,- går att förlänga till efter 23:00.

Kontakta bokningen info@grisslingevardshus.se, eller 08-57022810 för mer information.

 

 

 

 

Boka Bord:

Det går att göra preliminär bokning till sittningen 11:30 samt 15:00, använd knappen ovan. Glöm inte ange telefon så vi kan bekräfta bokningen. Om fler än 24 gäster, boka dessa samt kontakta därefter oss för att justera antalet. För bokning 19:00 kan du boka in EN person, ta sedan kontakt med restaurangen för att ange antal gäster och övriga önskemål.

 

 

Värmdös finaste utsikt!

Vi börjar med glögg. För er som abonnerat Sjöbaren på kvällssittningen serveras den utomhus invid en värmande brasa.

På kvällssittningen bordsserveras därefter gratinerad hummer innan man hugger in på buffén. Julbordet är traditionellt, men det finns flera tillägg, t.ex flera hemrökta delikatesser; laxfilé, räkor, makrill, bläckfisk mm – ett urval varje kväll. Dessutom finns inslag av vilt, björn, älg, dovhjort mm. Sashimi av Nordsjölax med tillbehör såsom Wakame, rättika och Gari.

Värdshusets egna sillar, Jansson, julköttbullar, lågtempererade revbenspjäll och lägg, julskinka, patéer, lax, lamm, dessertbord och mycket mer står såklart också uppdukat.

Vår strävan är att använda lokala produkter, samt även KRAV-märkta råvaror. Värt att nämna är vår ekologiska lax, som varmröks varje morgon. Hela julbordet är gluten- och laktosfritt förutom brödet (säg till så tar vi fram vårt egenbakade).

VARMT VÄLKOMMEN!

 

KONTAKT

 

Grisslinge Havsbad

Skärgårdsvägen 158

139 36 VÄRMDÖ

- o -

Box 16405

103 27 STOCKHOLM

 

Kontakta Bokningen >>

Kontakta Restaurangen >>

 

+46(0)8-57022810

Copyright 2017. All Rights Reserved