Julbord 2018

JULBORD 2018

Nu vankas julkalas på Grisslinge Värdshus!

Årets julbord har en hel del nyheter:

- priset sänks rejält

- antal rätter har anpassats till bara det bästa

- kvaliteten höjs

- köp till lyxig förrätt

- familjejul lördag och söndag

- julbordet finns även färdigpackat för ehandel och avhämtning

 

START: fredag 30 november

Hela julbordet är gluten- och laktosfritt.

Bröd kan man välja med eller utan gluten.

 

Priser inklusive moms:

10:00 - 13:30 Jultallrik 230,- (eller 170,- med klippkort), serveras måndag till fredag, Förbokning krävs för att garantera plats. Inget minimum antal gäster.

15:00 Julbuffé 445,- serveras måndag till fredag. Minimum 20 gäster måndag-torsdag

19:00 Julbuffé 445,- serveras måndag till lördag. Minimum 20 gäster måndag-torsdag

12:00 - 18:00 FamiljeJul 335,-lördagar och söndagar. Förbokning krävs för att garantera plats. Inget minimum antal gäster

Julbord för avhämtning 335,-

[Detta öppnas senare]

Förpackas för 6 personer, vegan finns för 3 personer. Bokas 3 dagar i förväg

 

Abonnera Värdshusets Sjöbar

30 nov – 22 dec

Missa inte att det går att abonnera vår festvåning en trappa ned för en privat tillställning. Sällskap upp till 75 personer med egen servitör och eget julbord.

Här serveras glöggen utomhus intill en sprakande brasa om ni vill.

Pris för mat samt tider lika som Värdshusets Julbord, tillkommer abonnemangsavgift 6.000,- går att förlänga till efter 23:00.

Kontakta bokningen info@grisslingevardshus.se, eller 08-57022810 för mer information.

 

Boka Bord såhär:

Självbokning till jullunch samt till fredag, lördag, söndag

Bokning till samtliga dagar - ring bokningen: 08-57022810 eller mail: bokningen@gastrogruppen.se

Jullåda för avhämtning, ehandla här >> [kommer snart]

- STARTAR: fredag 2018-11-30

- SISTA DAG: söndag 2018-12-23.

 

Lite mer detaljer:

JULTALLRIK Lunch

Serveras samtidigt som vanliga lunchen, måndag till fredag. Köket serverar tre tallrikar, sill och kallskuret, varm tallrik samt dessert. Kostar 230,- per person. Ni som har klippkort betalar med två stämplar (= 170,-). Behöver förbokas för att Värdshuset ska kunna garantera servera denna Jultallrik.

 

JULBUFFÉ eftermiddag och kväll

Här dukas en buffé upp tillagad av säsongens bästa råvaror. Varje morgon varmröks den kravmärkta laxen. Köttbullar, Jansson, sillar och mycket mer tillagas efter traditionella recept. Inte bara en fröjd för ögat, utan även garanterat smakrikt! Skinka, prinskorv, patéer, röror och grönsaker håller högsta kvalitet. Ost- och dessertbord rundar av upplevelsen.

Hur kan Värdshuset hålla så lågt pris som 445,- per person (397,- ex moms)?

Jo, vi har helt enkelt gjort ett omtag vad gäller innehåll. Inköpsansvariga har kontaktat producenter direkt, bantat innehållet och minskat svinn med noggrann planering och logistik. Samtliga egentillagade produkter färskproduceras oftast samma dag som de serveras. Köket lägger stor vikt vid hygien och egenkontroll – det ger helt enkelt bättre ekonomi!

Måndag t.o.m torsdag tar Värdshuset enbart emot bokningar om sällskap med minst 20 gäster.

Uppgradera till de Lux 260,- inkl moms! Det går att välja till förrätt innehållande halv gratinerad hummer, smörstekt bröd samt en krämig musselsoppa – klassisk New England ”Clam chowder”.

 

JULBUFFÉ Familj Lördagar och söndagar 12:00 till 18:00

Här serveras ett kombinerat vuxen- och barnjulbord. Samma kvalitet på mat. Till barn finns glutenfria pannkakor att grädda, ekologiska kycklingklubbor, kravmärkt laxpasta samt såklart allt övrigt från buffén. Vuxna betalar 335,- barn i barnstol gratis, barn/ungdomar upp t.o.m 16 år betalar 70,-.

 

JULBORD AVHÄMTNING

Vi färskpackar samma fina råvaror som övriga julbordet i lådor om 6 personer. Finns i två varianter:

- 6 personer, traditionellt julbord, 2.010,- (dvs 335,- per person, 299,- ex moms)

- 3 personer vegan julbord, 1.005,-

Bägge lådorna innehåller förstklassigt julbord för er som önskar avnjuta i egna lokaler på jobbet eller hemma. Speciellt stolta är vi över det veganska alternativet, som är riktigt riktigt bra. Beställes över vår e-handel [kommer snart] och hämtas på Grisslinge Värdshus. Utlämningsställe kommer även att finnas i Stockholm City. Eventuell utkörning ordnar ni själva t.ex genom vårt samarbete med Taxi och/eller Uber.

Det bör nämnas att maten förseglas i hermetiskt tillslutna lådor – hygieniskt, kladdfritt och representativt. Det varma värms lätt i mikro, direkt i sin förpackning enligt våra anvisningar. Med varje förpackning följer dagsfärsk bröd - mjuk pepparkaka samt vörtbröd - från Systrarna Delselius.

 

Värmdös finaste utsikt!

Vi börjar med glögg.

På kvälls- och eftermiddagssittningen kan man köpa till en bordsserverad gratinerad hummer med tillbehör (måste förbeställas) innan man hugger in på buffén. Julbordet är traditionellt, med lite variation; flera hemrökta delikatesser; laxfilé, räkor, makrill, bläckfisk mm – ett urval varje kväll. Dessutom finns inslag av vilt och rawfood. Värdshusets egna sillar, Jansson, julköttbullar, lågtempererade revbenspjäll, julskinka, paté, lax, lamm, dessertbord står såklart också uppdukat.

Vår strävan är att använda lokala produkter, samt även ekologiska råvaror. Värt att nämna är vår ekologiska lax, som varmröks varje morgon.

 

Hela julbordet är glutenfritt - brödet kan man välja glutenfritt eller inte. Allt hemlagat är laktosfritt.

VARMT VÄLKOMMEN!

 

KONTAKT

 

Grisslinge Havsbad

Skärgårdsvägen 158

139 36 VÄRMDÖ

- o -

Box 16405

103 27 STOCKHOLM

 

Kontakta Bokningen >>

Kontakta Restaurangen >>

 

+46(0)8-57022810

Copyright 2018 - 2019. All Rights Reserved