Skaldjursveckor

SKALDJURSBUFFÉ 2017

Premiär för Skaldjursdagar på Grisslinge Värdshus!

från 15 september t.o.m 28 oktober. Fredagar och lördagar 18:00 – 23:00.

Priset är 1.230,- per person.

Eftersom detta är premiär och vi gärna vill att ni ska upptäcka Värdshuset så erhåller varje gäst ett presentkort till Värdshusets Brunch. Detta specialerbjudande gäller exklusive dryck, januari/februari 2018 och är inte personligt – presentkortet är värt 295,- och kan delas vidare.

 

Kocken står varje dag en stund i matsalen, öppnar ostron samt andra läckerheter samtidigt som man kan få lära sig något om allt som serveras.

 

 

 

 

 

Allt man kan önska!

Hemkokt färsk hummer, ostron, kungskrabba, färska räkor, rökta räkor, krabba, blåmusslor, sikrom och mycket mer. Lägg till alla hemrökta delikatesser, urval vit fisk, ekologisk lax, calamares mm. Finns även rödtunga i hummersås, krabbkakor mm.

Tillbehören finns där: Västerbottenspaj, höstomelett med kantareller, nybakat bröd, hummersoppa, aioli och mycket mer. I vinlistan finns bland annat torr Chablis och sval Pinot Noir.

Som avslutning finns ett fint ost- och dessertbord.

Flera produkter är ekologiska och/eller KRAV-märkta, speciellt stolta är vi över den ekologiska laxen som vi själva varmröker varje morgon.

 

Lyx med Chambre Separée

Sällskap om max 50 personer kan också abonnera Sjöbaren med egen skaldjursbuffé, egen kock (1 tim) och egen servitör!

Sjöbaren har egen ingång och en uteplats där en brasa kan anordnas som är extra välkomnande vid en privat fest. Kostnad 8.000,- (mat och dryck tillkommer).

Bokas via 08-57022810 och endast ett sällskap per kväll.

 

 

KONTAKT

 

Grisslinge Havsbad

Skärgårdsvägen 158

139 36 VÄRMDÖ

- o -

Box 16405

103 27 STOCKHOLM

 

Kontakta Bokningen >>

Kontakta Restaurangen >>

 

+46(0)8-57022810

Copyright 2017. All Rights Reserved